Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вакуумний пакувальник Inkbird INK-VS01 офіційно в Україні! Гарантія 12 місяців!
Особливості:
- Широке застосування та проста експлуатація. Потужність вакууму -70 кПа (-0,7 бар/700мбар) надійно захистить ваші продукти від окислення та збереже їхню свіжість до 5 разів довше.
- 2 режими запаювання та кнопка зупинки для зручності та різноманітності продуктів: 1) вакуумування та запаювання; 2) тільки запаювання.
- Вбудований ніж: ширина 300мм дозволяє вибрати оптимальну довжину у відповідності до розміру продукту.
- Вакуумує пакети шириною до 30см.
- Inkbird VS01 найкраще використовувати із рифленими вакуумними пакетами та рулонами, які мають канали для забезпечення вакуумування.
- Від звичайного шматка яловичини до неперевершеного Ribeye. Завакуумуйте свіжий шматок відрубу яловичини товстого краю (з 6 по 12 ребро) на 21 день при температурі від 1 до 4 °C (34-40 °F). Основною метою витримки яловичини є руйнування м'язових волокон та посилення природного смаку м'яса без процесу маринування. Це відбувається завдяки ферментативним біохімічним реакціям, у яких м'язові волокна руйнуються.
Характеристики:
- Модель: Inkbird INK-VS01
- Розмір: 382 * 104 * 62 мм
- Вага: 1,05 кг
- Потужність: 110W
- Час запаювання: 8-12 секунд
- Час вакуумування: 10-20 секунд
- Рівень вакууму: -70 кПа (-0,7 бар/700мбар)
Гарантія 12 місяців від виробника
Комплектація:
- 1х Inkbird INK-VS01
- 1х Шланг для всмоктування повітря
- 5х Герметичний пакет (200*300мм)
- 1х Рулон для вакуумного пакування (20*200см)
- 1х Інструкція